Beoordelingen van Master Teppanyaki Hoogvliet Rotterdam

Recente recensies van Master Teppanyaki Hoogvliet Rotterdam

5 sterren na 75 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi erg lekker, zalm en witvis meer dan genoeg, en heel erg lekker!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs en kwaliteit: écht top! Het eten smaakte verrukkelijk. Op het afgesproken tijdstip bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen heeft heerlijk gegeten. Lekker vers, goed gekruid en grote porties. En bedankt voor de extra donuts.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zalig, heerlijk gegeten. Bezorging ook weer prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

7 kwartier wachten is te lang. Eten was wel weer heerlijk

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer zeker een aanrader!! Wij hebben heerlijk gegeten!

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd!

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, goed verpakt, goede kwaliteit & smakelijke gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer heerlijk, en optijd

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijkkk. Grote bestellingen goed verzorgd en mooi op tijd. Ook een aardige bezorger. Hier blijf ik zeker bestellen :-D

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had 2 rice bowls besteld die wel lekker waren, maar de bezorging viel zwaar tegen. Bestelling was om 19:23 geplaatst en ik heb het pas 2 uur later ontvangen. Initiële bezorgingstijd zou "slechts" 1 uur zijn, maar dit is dus enorm uitgelopen. Ook hier werd ik niet van op de hoogte gehouden.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

23 min later bezorgd. Bami was te zout. Mei actie, let op, prijs klopt hier niet €32 op bon, maar €28 op site?: vis goed en lekker bereid. Vlees, op kip na, minder. Salade en nasi waren ook goed. Bento gerecht ook goed. Miste 2 blikjes drinken, €4. Gewoon €8,- teveel in rekening. Niemand neemt op na meerdere malen bellen. Jammer. We gaan hier ​niet meer bestellen.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en netjes optijd bezorgd, echt voor herhaling vatbaar.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw! Wat een service en kwaliteit weer!! De bestelling liep vertraging op, we werden netjes optijd hierover gebeld. Het eten zelf was HEERLIJK!!! Echt een aanrader als je van dit type eten houdt 😅.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Ben er erg tevreden over

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige bezorging, mooi op tijd. Heerlijk eten, aanrader|

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle levering en heerlijke kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Zeer goed verzorgd, mooie presentatie in schaaltjes. Extra donuts cadeau! Het enige "aandachtspunt" is de temperatuur, het was niet echt heel warm meer maar ik snap dat dit ook lastig is. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snelle en bedankt voor gratis drink

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig gebeld dat de spek op was; kreeg heerlijke sliptong voor dezelfde prijs.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bezorging liep uit, netjes gebeld dat ze iets later waren. Zat onverwachts een extra gerechtje erbij. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, prima bezorging!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In vrijwel elke gelegenheid is Master teppanyaki mijn To Go, eten smaakte zeer goed, vriendelijke bezorger! We bestellen al een tijdje bij Master teppanyaki en ben zeer dankbaar om hier eten te mogen bestellen!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was fantastic, as always! The delivery was sooner than the expected time, always good. And they even gave me an extra dessert

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

😁 Het weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles heel lekker. Mayonaise past niet me de rijst 😅

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend van smaak en snel bezorgd. Zeker een herhaling waard

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk .

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eens iets anders geprobeerd en het beviel goed. Goed en lekker eten, prima porties, leuke bezorgster. Op dit moment dus helemaal tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten weer heerlijk. En ondanks de gladde wegen werd het netjes bezorgd. Helemaal top!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne site om te bestellen Je wordt op de hoogte gehouden wanneer de bezorger onderweg is. En allerbelangrijkste ; heeeerlijk gegeten Dit is echt een blijvertje !

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is supper lekker met een top service. 👌🏼

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn erg te vreden! Het eten ziet er goed verzorgd uit. Het smaakt top! Tot heden niks op aan te merken. Wij hebben tot nu toe al 4+ keer hier besteld en het is iedere keer weer lekker, naar verwachtig en smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed en lekker 👍 Ga zeker nog bestellen 😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, goede prijs kwaliteit verhouding. En snelle levering.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten boterzacht en vers zalig!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer bijzonder lekker eten, blijft een aanrader!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat wij hier niet eerder hebben besteld, inmiddels is dit naast Shalom onze favoriet voor bezorging. De spek is een aanrader en wat fijn dat er desserts bij zat! Indien wij weer iets laten bezorgen dan zal de keuze al snel gemaakt zijn.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zelfs mijn jongste zoon die behoorlijk kritisch is, zeker voor herhaling vatbaar dus tot gauw! We hebben er nieuwe favoriet bij!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er snel en warm. Heerlijk gegeten. Wat we wel een klein minpuntje vinden is dat overal enorm veel ketjap op zit, waardoor alles hetzelfde smaakt. Het zou een verbetering zijn als je voor witte nasi kon kiezen in het keuzemenu. Verder top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg en ook nog verrast met heerlijke desserts erbij. Voor herhaling vatbaar!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Bezorging steeds precies op tijd en bestelling goed warm.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vis en garnalen hapjes besteld. De visballetjes blijven voor mij toch echt een favoriet. De saus is geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed zoals altijd, alleen was het eten echt niet meer warm. Bezorger zei meteen sorry dat het zo lang geduurd heeft. Wel netjes, maar jammer van de biefstuk. Volgende keer beter, want blijft een top zaakje!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne manier om je eten te laten bezorgen en mooi op tijd. En heerlijk eten..

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aardige bezorgster!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en heerlijk eten, grote porties. Hier gaan we vaker bestellen!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm. Smaakte prima. Goede porties in verhouding met de prijs.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en blij verrast. De beef teriyaki was heerlijk mals en ook de chicken katsu met nasi was ook goed. Keep up the good work!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, helaas iets verkeerds gehad bij de bestelling en geen contact kunnen krijgen met het nummer wat vermeld is op de website! Zal dan ook niet meer bestellen.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het gerechten waren smakelijk en werden redelijk op tijd bezorgd, helaas waren de gerechten lauw

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk! Echt een aanrader. Snel bezorgd, grote porties en een goede prijs!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en een gratig drankje. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte heerlijk en was ruim voldoende. Tot de volgende bestelling!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de tweede keer besteld en we hebben weer super lekker gegeten! Beide keren was het eten er niet alleen snel, maar was het ook echt goed. Goede kwaliteit, warm en ruime porties. Biefstuk ook perfect gebakken, wat ik met bezorgen erg knap vind. De bezorgers waren ook erg vriendelijk en respectvol met de 1,5m afstand. Zeker niet de laatste keer dat we hier bestellen. Bedankt!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb weer genoten was zalig!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld - zeker niet de laatste keer. Ik had onder andere de vis met kerrie: erg lekker! Tot een volgende keer.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

het is een top zaak!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima alleen jammer dat de bestelde minieloepia.s waren verwisseld door kroepoek