Beoordelingen van Master Teppanyaki Hoogvliet Rotterdam

Recente recensies van Master Teppanyaki Hoogvliet Rotterdam

5 sterren na 24 reviews

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat wij hier niet eerder hebben besteld, inmiddels is dit naast Shalom onze favoriet voor bezorging. De spek is een aanrader en wat fijn dat er desserts bij zat! Indien wij weer iets laten bezorgen dan zal de keuze al snel gemaakt zijn.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zelfs mijn jongste zoon die behoorlijk kritisch is, zeker voor herhaling vatbaar dus tot gauw! We hebben er nieuwe favoriet bij!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er snel en warm. Heerlijk gegeten. Wat we wel een klein minpuntje vinden is dat overal enorm veel ketjap op zit, waardoor alles hetzelfde smaakt. Het zou een verbetering zijn als je voor witte nasi kon kiezen in het keuzemenu. Verder top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg en ook nog verrast met heerlijke desserts erbij. Voor herhaling vatbaar!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Bezorging steeds precies op tijd en bestelling goed warm.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vis en garnalen hapjes besteld. De visballetjes blijven voor mij toch echt een favoriet. De saus is geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed zoals altijd, alleen was het eten echt niet meer warm. Bezorger zei meteen sorry dat het zo lang geduurd heeft. Wel netjes, maar jammer van de biefstuk. Volgende keer beter, want blijft een top zaakje!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne manier om je eten te laten bezorgen en mooi op tijd. En heerlijk eten..

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aardige bezorgster!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en heerlijk eten, grote porties. Hier gaan we vaker bestellen!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm. Smaakte prima. Goede porties in verhouding met de prijs.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en blij verrast. De beef teriyaki was heerlijk mals en ook de chicken katsu met nasi was ook goed. Keep up the good work!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, helaas iets verkeerds gehad bij de bestelling en geen contact kunnen krijgen met het nummer wat vermeld is op de website! Zal dan ook niet meer bestellen.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het gerechten waren smakelijk en werden redelijk op tijd bezorgd, helaas waren de gerechten lauw

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk! Echt een aanrader. Snel bezorgd, grote porties en een goede prijs!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en een gratig drankje. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte heerlijk en was ruim voldoende. Tot de volgende bestelling!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de tweede keer besteld en we hebben weer super lekker gegeten! Beide keren was het eten er niet alleen snel, maar was het ook echt goed. Goede kwaliteit, warm en ruime porties. Biefstuk ook perfect gebakken, wat ik met bezorgen erg knap vind. De bezorgers waren ook erg vriendelijk en respectvol met de 1,5m afstand. Zeker niet de laatste keer dat we hier bestellen. Bedankt!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb weer genoten was zalig!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld - zeker niet de laatste keer. Ik had onder andere de vis met kerrie: erg lekker! Tot een volgende keer.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

het is een top zaak!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima alleen jammer dat de bestelde minieloepia.s waren verwisseld door kroepoek